Wednesday, March 29, 2023

YouTube will now ban videos and will take down channels linked to anti-vaccine activists.

Speak slowly and articulately. Especially important when presenting virtually with the potential for sound glitches, feedback and echoing.

It’s boys who do all the fun stuff and sometimes a girl like me gets a little left out. But girls can be scientists and go to the moon. The TV show is called N*Gen (pronounced ‘engine’).

Addictions typically are driven by an effort to numb pain or escape boredom, and solutions need to address demand for the addiction, not just the supply.

Robeco concludeert dat de digitalisering van de consumptie de media- en entertainmentindustrie nog steeds ingrijpend verandert. De structurele winnaars van deze trend zijn de streamingplatforms. Deze hebben de afgelopen jaren een groot succes geboekt en de vooruitzichten blijven rooskleurig, ondanks de zware economische gevolgen van de Covid-19-crisis. Maar succes komt niet vanzelf: er is altijd exclusieve inhoud voor nodig.

The streaming boom seen over the past decade is far from over, as viewers continue to shift from analog media, such as television or radio, towards video and music streaming alternatives. Overall, the long-term prospects remain bright for the streaming industry, despite the dire economic consequences of the Covid-19 crisis. The future of media is certainly streaming.

Is het leveren van minder zenders een nieuwe vorm van prijsverhoging Ziggo en KPN? Het is op zich begrijpelijk dat meer tv-zenders zelf de stekker uit lineaire distributie trekken. Maar het leidt vooralsnog niet tot een prijsverlaging voor consumenten.


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Article

FOLLOW US

PINTEREST

INSTAGRAM

LINKEDIN

google-site-verification: googlec91776415a5bba0c.html
Open chat
Hello
How can I help you?