Intensive Care

Als er wordt gewerkt met scherp gedefinieerde groepen, zou ik me voor kunnen stellen dat hiervoor (vaccineren zorgpersoneel) wordt gekozen.

De centrale en dwingende regie vanuit het LCPS over de IC-bedden van de ziekenhuizen in Nederland. Met steun van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De Machtsstrijd.

Het bestaande middel tocilizumab werkt voor zeer zieke Covid-19-patiënten op de Intensive Care.

Misschien moet deze documentaire #veerkracht op tv uitgezonden worden als extra geheugensteuntje waarom we dit met z’n allen doen.

Hij werd 7 weken in coma gehouden en tot twee keer toe nam zijn vrouw Rina al afscheid van hem. Toch redde hij het. Maar 5 maanden nadat hij met coronaverschijnselen werd opgenomen, ligt Theo nog altijd op de ic.

The software is intended for use in Emergency Rooms, to quickly exclude the presence of corona in incoming patients.

We could see this tsunami of people coming at us, and yet nobody else did. Driving through London on his way to work, past people crowded together in shops and pubs and cafes, he felt as if no one understood that very soon life was not going to be the same. It was an incredibly lonely feeling. For many working in intensive care, these past few months have been not just gruelling and emotionally brutal, but also inspiring. I’ve remembered why I chose to do intensive care in the first place.

Kees-Jan wilde dit moment bewust meemaken. Ik ben met een rotvaart naar de ic gebracht, dat was heftig, maar nu was ik aan de beterende hand en kon ik naar de kunstwerkjes kijken die aan de muur van de gang hingen. En ja, ik heb gehuild. Dat mag je best weten.


google-site-verification: googlec91776415a5bba0c.html