Wednesday, March 29, 2023

The strength of agrarian-based, low-density urbanism remains an attractive model for present-day urban planners across the tropics looking for green cities that balance urgent conservation and environmental needs, political and cultural infrastructure, and growing urban populations. It is time for a rethink.

Het begint elke keer met een gevoel van onrechtvaardigheid. Dat leidt tot een bepaalde dynamiek.

Een idee van burgers om de leefomgeving te verbeteren heet een burger- of bewonersinitiatief. En tegenwoordig is ook de digitale buurtwacht op meerdere plekken in het land een feit: een WhatsApp groep die het gevoel van veiligheid in de buurt verhoogt.

We moeten ons aanpassen. Maar willen helpen. Een saamhorigheidsgevoel oproepen, met afstand van elkaar. Van samen naar alleen thuis, gaan we nu naar samen alleen. Gelukkig is er iets dat ons allen drijft, de wil om elkaar te helpen. Behalve als het om toiletrollen gaat, dan is het ieder voor zich. Veel particuliere- en organisatie initiatieven zijn deze week in het leven geroepen om de groepen die het zwaar hebben extra te steunen.


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Article

FOLLOW US

PINTEREST

INSTAGRAM

LINKEDIN

google-site-verification: googlec91776415a5bba0c.html
Open chat
Hello
How can I help you?