Wednesday, March 29, 2023

With Twitter, the president (Donald Trump) turned a barrage of gadfly attacks into the voice of American power. His legacy as a tweeter will long outlast his account.

Het is extra belangrijk dat we aandacht hebben voor elkaar en extra op elkaar letten. Ook al moet dat op afstand of digitaal.

The platform demands a great deal. Slowly and sneakily it takes and takes little pieces of us. Our data, our attention. It’s not until it’s too late that we learn the platform isn’t free, it only appears so.

Dat ik in het Catshuis zat en zag hoe zoiets gaat. Ik was aangenaam verrast hoe je daar echt met elkaar in een open discussie zit, zonder dat je besluiten neemt.

Mark Rutte spreekt Nederland toe (14.12.2020) over de aanpak van het coronavirus en verscherpte maatregelen.

Hoe moet ons land er de komende periode uitzien? De 10 jongeren die ik vandaag op het Casthuis sprak naar aanleiding van mijn oproep om mee te denken, hebben de meest slimme, praktische en creatieve manieren gevonden om om te gaan met de veranderingen door corona.

Van een plan over hoe je met elkaar op 1,5m kan feesten tot ideeën over hoe eenzame ouderen geholpen kunnen worden met beeldbellen. Het leven van jongeren staat op de kop. Maar in plaats van zitten balen, komen ze actief met oplossingen en denken daarbij vooral aan de ander.

Alle kinderen en jongeren in Nederland: ga zo door en laat je stem horen. Op school, in de wijk, bij de sportclub. En tegen ouders, leraren, sportcoaches, maar ook tegen lokale politici zeg ik: luister naar hen. We moeten dit samen doen, met jong en oud.Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Related Article

FOLLOW US

PINTEREST

INSTAGRAM

LINKEDIN

google-site-verification: googlec91776415a5bba0c.html
Open chat
Hello
How can I help you?